Hej  jeg er Dot

Jeg har altid bevæget mig i den visuelle og æstetiske verden. Tegning først, siden arvede jeg også et kamera.

Tegningen førte til en karriere som arkitekt og landskabsarkitekt. Idag fokuserer jeg på andre kreative projekter, primært fotografi.

Jeg elsker at fotografere mennesker ude i naturen eller i byen. At udnytte de muligheder og den inspiration, som et sted tilbyder.

Se portrætter og reportage

Se kunst

Har du et projekt, hvor du tænker, at jeg kan bidrage, så tøv ikke med at kontakte mig.

For mig er skønhed og spiritualitet to sider af samme sag. Jeg forsøger, at se det smukke i alting – også i det uskønne og svære.

Hvad siger mine kunder ?

Dot har taget nogle flotte og levende portrætfotos til min valgkampagne som byrådskanddiat i Aarhus. Vi var på forskellige locations i byen, der passede til mine mærkesager blandt cyklister, det grønne og kreative iværksættere.

Dot gik til opgaven med mod og fokus, der gjorde mig tryg i processen og resulterede i en lang række varierede og fortællende portrætter, som både kunne bruges i nuet og i lang tid efter.

Dot arbejder professionelt, fokuseret og tager udgangspunkt i dine behov og målsætninger. Processen er uformel og rolig.
Du får både gode produkter og god karma på samme tid.

Sander Jensen

Kommunikationsrådgiver og byrådsmedlem i Århus

I forbindelse med min terapeutvirksomhed har Dot været med til at skabe en stærk visuel profil, som udelukkende har givet mig positiv feedback.

Jeg føler mig altid tryg foran Dots kamera. Hendes måde at arbejde på får det bedste frem i mig, hvilket er afgørende for at fange det helt rigtige øjeblik.

Særligt for Dot er hendes nænsomme, stille og samtidige modige, sjove og vildt nysgerrige tilgang til at skabe et motiv.

Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Dot, og jeg giver hende mine bedste og varmeste anbefalinger.

Maria Holm Iversen

Terapeut, coach & kommunikationskonsulent, mariaholmiversen.dk

Dot er en dygtig fotograf, som jeg flere gange har benyttet til at stå for det visuelle udtryk (billeder og video) på min hjemmeside.

Jeg er begejstret for at arbejde sammen med Dot, fordi hun har et helt særligt øje for æstetik, stemning og skønhed. Hun formår altid at hjælpe mig med at få den rette stemning frem med hendes billeder.

Det hun leverer er altid ordentligt, smukt og gennemarbejdet.

Ditte Brændgaard

YogaBøflen

Det føles lidt underligt at lægge sin virksomheds visuelle profil i hænderne på en fremmed. Særligt når man har rigtig mange meninger om resultatet.

Mit samarbejde med Dot har betydet at jeg hurtigt har kunne gennemføre en re-branding af min virksomhed, uden at skulle involvere mange forskellige aktører. Hun har været dygtig til at tilpasse arbejdet til min virksomheds behov og mit personlige behov for at være med på sidelinjen og blive hørt.

Dot har evnerne til at have flere forskellige hatte på undervejs, og det er en kæmpe hjælp for både kvaliteten af slutresultatet og hastigheden i processen, at hun for eksempel både hurtigt kan levere professionelle fotos og designforslag samtidig med, at hun også står for den tekniske del af implementering og web-sikkerhed og SEO-optimering.

I mit samarbejde med Dot har processen været skræddersyet til mit behov for hurtig eksekvering og en samskabende designproces, hvor jeg har været tæt involveret. Det har givet overblik over de konkrete input, som designarbejdet har haft brug for fra mig, og ro ved at vide, at Dot kyndigt har klaret resten med en god fornemmelse for, hvad min virksomhed er for en størrelse.

Mie Nørgaard

PhD, Center for Visual Thinking